Igårkväll firade vi att min juicing var över - och det med besked. Vi hade bestämt oss för att vara turistiga och grymt hungriga intog vi Olive Garden på Times Square och tryckte i oss en rejäl femrätters. Bröd, Ceasar Sallad, Friterad Lasagne, Kyckling, Räkor, Scampi, Pasta, Choklad Mousse Cheesecake, Donut bites med chokladsås... Behöver jag säga mer? FRUKTANSVÄRT GOTT. Riktigt härlig fredagskväll som avslutades med en promenad och min bästa Jordyn på telefon.
 
Idag blev det IKEA med Maria (köttbullslunch såklart) och massa småplock, och äntligen har vi börjat få upp lite konst på väggarna här hemma. Älskar vardagsrumstavlorna som jag har sparat på länge, nu är dom äntligen uppe. Vi har även beställt lite mer "konst" och köpt ram och grejat. Nu börjar det verkligen likna ett hem <3
 
Ikväll har jag njutit av min ensamhet och skissat, skissat och skissat. Behöver verkligen sätta igång med min portfolio, och efter jobbiga funderingar under dagen så blev jag lugnad av mina fina föräldrar som precis som alltid, stöttar till 100%.
 
 
Imorrn bär det av på lantliga äventyr!
Puss!