Det har jag nu. Kom på idag hur otroligt galet brutalt skönt det är med sommarlov! På kvällarna har jag absolut INGET att plugga, och den känslan går bara inte att beskriva! Hur mycket vi än har att göra med lägenhet och allt så är det inget mot plugget jag har haft och kommer ha from september/oktober, guuud vad jag njuter och det ska jag fortsätta med!

Så vad har hänt sen sist? Väldigt mycket på flyttfronten, för vi har flyttat! Det hela gick smidigt som aldrig förr, med hjälp av starke adolf själv (anna) samt två duktiga grabbar tillsammans med mamma och pappa med kompisar och såklart sill-armarna själva (jag). Jag har faktiskt blivit starkare den här veckan, det är jag helt säker på :)

Nu har vi bara 38 flyttlådor kvar att packa upp sa mamma idag, skönt va ? Och väldigt mycket "sålängemöbler" i hela lägenheten, men jag är så glad och det kommer bli så bra :D

Idag har jag hängt i solen hos anna, shoppat lite med mammi och sen vart på födelsedagskalas hos kusinen, jordgubbstårta har man ju längtat efter! Imorgon blire uppackning som vanligt, men också ett välbehövligt frisörbesök och afterwork (JB jobbar ju i alla fall) på Josefinas på Djurgården med mina gullisar!

Godnatt :)