Spendera söndagskvällen på Jazz-klubb? Låter ju inte helt fel såhär i efterhand. Vi behövde gå på någon typ av musikuppträdande för vår Musik-kurs skull, och jag och en jättegullig svensk tjej bestämde oss för att göra det bästa av det, så vi bokade bord på en av de mest kända jazz-barerna i NYC, Cafe WHA?, och igår var det dags. Vi fick front seats, med ingen mitt emot oss ens för där var scenen, så man kan säga att vi var mitt i smeten. Och det visade sig vara en sjukt bra kväll! Vi satt och "diggade" eller vad man säger i vår lilla soffa, käkade nachos och chicken fingers, medan bandet spelade gamla hits och publiken tjoade. Efter ett tag blev det dansfest precis framför oss och återigen var vi mitt i allt. Riktigt kul och det blir nog inte så svårt att skriva en uppsats om det här :)









Lyckad dag och kväll igår. Blev inte klar med min uppsats i och för sig men i övrigt. Under dagen var jag och min rumskompis på butiken hon jobbar och shoppade underkläder med 40% rabatt, score! BH, trosor och nya jeansshorts för $69, sjukt bra.



Hittils idag har nog vart den segaste dagen på länge. Skulle upp 8.30 för att jobba på min uppsats samt gå till gymmet. Var tror ni jag är nu? Yes, i sängen. Men bara för att det är valborg och alla i Sverige är lediga idag OCH imorgon, så tycker jag att det är okej ;)
.
Dags att gå till skolan nu dock. Puss!