Heeej :)

Som ni kanske förstått har jag haft en jobbig vecka, mycket små och stora saker som plötslig orsakar en liten gråtattack. Jag kände inte för att gå ut, ville hellre sitta hemma för mig själv (?) och gå och lägga mig tidigt. Men icke! Jag har som jag sagt förut haft turen att hamna med världens bästa rumskompis, och träffat flera andra tjejer som bara helt plötsligt finns där och tröstar en och säger att man är snyggast, smartast och bäst i världen - ni vet sånt som man vill höra när man är ledsen!

När jag hade gråtit bort sminket två ggr skärpte jag till mig, åt middag med tjejerna och tillsammans lockade vi hår och fixade kläder så att jag plötsligt kände mig hur fin som helst!

Vi hade lite förfest hemma hos oss, lite tjejer och vår nya homosexuella kompis Dangelo :) Grabbarna från bottenvåningen kom upp en stund också innan de skulle på egna äventyr. Vid 11 åkte vi mot Hollywood och Boulevard 3, favoritstället hittills. Eftersom vi är stammisar där så känner vi vakten Michael. Detta gör att vi slipper stå i kö, slipper visa leg och slipper betala. Vi gick direkt ur taxin, förbi kön och fram till Michael som ler stort och knäpper av repet och släpper in oss. Det är svårt att förklara hur bra det känns :D

Boulevard 3 är alltid ett säkert kort, så även denna gång. Vi hade hur kul som helst, 7 grymma tjejer och en homosexuell kille, hur dåligt kan det bli? Jag ångrade inte att jag följde med ut! Kom hem vid halv 3 (klubbarna här stänger 2 ?!?!?), slocknade ganska direkt och sov till 11 i morse.

Idag pratade jag med min kära lilla syster på skype, våra scheman passar inte så bra så det var verkligen skönt att se henne och prata med henne. Efter det har jag pluggat massa, håller på med engelskauppsatsen som jag måste göra om. Har kommit en bit och ska fortsätta nu, tänkte bara visa lite bilder från igår :)


               

Studytiiiiime!
Ikväll är det dags för söndagsmiddag för mig och Vicki. Denna söndag blir det sushi och Sex and the City film i vardagsrummet, Mysigt!