Haha, igår BEORDRADE min 4 år yngre syster mig att möta henne vid skolan och göra henne sällskap när hon skulle gå hem. Och eftersom hon är starkare än mig och jag inte ville få ont så gjorde jag som hon sa ;)

Sen blev jag upphämtad av Ramona, vi åkte till väsby, drog runt en sväng med hennes riktigt feta Jeep Wrangler, käkade lite på McDonalds innan vi hämtade A och åkte hem, mycket mysigt! Har upptäckt att jag gillar att umgås i bilen, varför inte ta med någon när man ska iväg och göra ärenden, inte ens bilkö blir jobbigt då :)

Middagen nere hos greken var GRYMT god! Vi känner ju dom så ägaren vill alltid veta massa om när jag ska flytta "Hem" och nu när han fick reda på att jag ska flytta till NY skakade han bara på huvudet :p Åt upp ALLT för första gången, den här jetlagen gör mig inte gott. Eftersom pappa skulle jobba sent tänkte jag göra en god gärning och baka äppelkaka på kvällen, sprang till statoil och köpte dyra äpplen och satte igång. Ja, då bestämde sig vår ugn för att typ sprängas. Det började spraka och blixtra därinne och efter ett tag bröt han ihop totalt. Så där stod vi med massa skurna äpplen och socker, haha det är väl också gott antar jag..

Idag är det fullt upp igen! Farmor, Andrea, Mattias :) Ska försöka komma hem i ok tid för imorgon ska jag upp riiiiiktigt tidigt och åka med och jobba hos mamma med sexåringarna :)

Pussss!