Idag är det första advent, men inte här. Här är det ingenting tror jag. Tråkiga amerikanare de firar ingenting .. ;)
Jag har iofs blivit bjuden på glögg och pepparkakor hemma hos en svensk tjej som heter Lina ikväll, och skulle verkligen vilja gå, jag älskar att göra alla de här små och mysiga sakerna, speciellt inför julen. Men det blir nog inte så, hon bor där Anna och tjejerna bor och det är söndagkväll = bussarna är ännu sjukare än vanligt. Riktigt tråkigt, men jag får försöka fira min egna första advent här hemma. Vicki kommer hem ikväll, det ska bli kul, undra om jag ska se om jag kan få tag på någon glögg ändå och överraska lite..

Fick sms från Anna idag också: "Gissa vem som precis köpte julmust åt lilla fröken :)"
Iiiiiiiiiih, jag ska fira advent när jag får julmusten istället, även om det blir på tisdag, ååååh julmust :D

Det blev aldrig utgång igårkväll, vi alla känner oss så stressade att vi inte kan slappna av, och ville försöka plugga så mycket som möjligt både igår och idag. Men en middag blev det, jag, Jovana och Sandra tog en promenad bort till Wilshire och åt på Sizzler. Jag åt grillad lax med bakad potatis, det var jättegott. Men det var inte allt, för deras koncept är att man väljer en av fem rätter, OCH får tillgång till deras buffé, som består av sallad, frukt, soppor, tacos, pasta, och sist men inte minst, efterrätter! Som vanligt blir jag helt till mig av bufféer och åt tills jag fick riktigt ont i magen! När vi efter att ha blivit proppmätta insåg att de hade en mjukglassmaskin där man själv fick göra hur mycket glass man ville fanns det ingen hejd på varken mig eller de andra, vi sprang som barnungar mellan glassmaskin och tillbehör och vårt bord :) Fri påfyllning av dricka fick man också, och allt det för $13 ! :)







Jag bakade också till slut en pumpkin cheesecake, men vi kan säga att den blev inte riktigt som jag tänkt mig... Får nog göra ett försök till innan jag bjuder på den.. :)

Till mamma:
När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt, och alla människor glädjas, att fira få advent !
Jag kan :)