Både och idag. Det dåliga är att nu bröt det ut på riktigt - jag är SJUK. Bajs. Mår absolut inte bra, hör knappt för mitt lock för öronen, Mary skrattade så hon la sig på golvet för att jag lät så roligt när jag pratade, näsan rinner men inte när man ligger ned, då blir det stopp så man inte kan andas. Ibland känns det som om jag har feber. Skit verkligen, man har ju inte riktigt tid om man säger så.

Men bra är att anna kommer idag! Om jag bara pallrar mig till flygplatsen till halv 5 så kommer hon från kalla sverige via chicago. Wiiihooo! Mary och Michelle är mer än excited och det kommer bli kul att se alla tillsammans, nya roomisarna för ett år framöver, minst :)

Blev ingen bowling igår, vi hade ingen ork. Drog till Haus med sandra och jovsan istället och mumsade efterrätter. Vi ska definitivt dit snart och äta mat, koreansk mat såg riktigt gott ut :)

Orkar inte ens skriva, ska se om jag pallar läsa lite historia eller om jag helt enkelt ska "sitt-sova" en stund. Lite bilder från senaste veckan kan jag i alla fall roa med :)























Nu ber vi allihopa så att jag är frisk imorrn, okej? :)

Puss o Kram