Imorgon (fredag) är det dags för mitt första amerikanska halloweenfirande, ser fram emot det med stor spänning. Dock har inte min costume anländit än, men enligt UPS kommer den under dagen imorgon!

I alla fall, våra kompisar Ben, Mike och Tommy går på ett universitet som heter Pepperdine - och dagen före halloween ordnar de en stor Halloweenfest på Boulevard 3 i Hollywood, där alla intjänade pengar går till välgörenhet. Gulligt va :) Vi blev medbjudna, men här sitter jag, för jag har engelska 8.00 imorgon bitti och jag vill inte veta vad som händer om jag kommer dit i dagen efter skick... Så jag stannar hemma, MEN, det är inget som säger att man inte kan gå på lite förfest nere hos Ben & Co...

Eftersom jag inte skulle gå från början så har jag inte två costumes, så det blev till att leta i garderoben. Måste spara de riktiga grejerna till den riktiga dagen så dagen till ära tog jag det lite lugnt med "hud-visandet" och hedrade mitt kära 80-tal. Och jag säger bara, Susan Lanefelt, släng dig i väggen, here I come! Jag körde gympa och strech så alla är riktigt uppvärmda nu när de ska ut och dansa.



Samuraj-Vicki var rykande het i kväll, men våra underbara grabbar slog alla rekord! Bilder kommer under fredagen...

Jag ska hoppa i säng nu , godnatt och ha en riktigt kul Halloween så ska jag också ha det !

Puss