Precis som mamma och jag diskuterat så är mitt liv verkligen alltid allt eller inget på samma gång. Minus inget, alltså det är alltid ALLT. Jag vet inte om det är jag som gör det så eller om det bara är så för vissa.. Hur som helst, har verkligen haft två k a t a s t r o f - v e c k o r och helt ärligt har jag inte kunnat vara riktigt glad för något som gått bra för det har vart så mycket på något annat håll. Så när vi väl fick boende behövde jag ändå springa på en miljard intervjuer för jag trodde att jag tabbat mig på den jag ville ha mest. Meeeen....
 
Har precis tackat ja och fått bekräftat för ett internship för den här hösten. Nu är jag officiellt en Design Intern för DKNY !!!!!!!!!!!!!!!!! JA det är ganska sjukt och jag är helt chockad själv. Lilla jag? Men jag har kämpat hårt, och det har gett resultat :)
 
Faktiskt har jag haft sån tur att jag hittils har blivit erbjuden 3/4 praktiker jag intervjuat för, den sista har jag inte hört något av än, och jag går runt med en varm känsla i hjärtat (om man kan säga så?). Fick ett erbjudande igår som jag tycker var så fint skrivet så jag tänkte visa det här
 
Hi Jessica,

Thank you for your follow up email after the internship interview.
It was a pleasure to meet you and view your work. I think you are very talented young professional.
After interviewing and reviewing our candidates for the position of Fall 2012 intern, I would like to extend the wovens design intern position to you.
 
När jag sedan tackade nej fick jag tillbaka
 
Congratulations on the internship, I wish you the best of luck in your future career.
If you ever are open to another design or merchandising internship, I hope you will consider Nautica!
 
Hennes mail gjorde faktiskt hela min dag, inga stängda dörrar här inte. Men hur som helst, jag tackade DIREKT ja till Donna Karan för att det är något som varit mitt mål ett tag nu att få, och på grund av en del andra anledningar såklart.
 
Så nu börjar saker och ting ordna upp sig! Igår kväll flyttade vi in i lägenheten, och efter en sista natt på Marias soffa kånkade jag hit det sista imorse och har fixat hela dagen. Fortsätter väl på samma sätt hela helgen, och sen har vi ju det lilla problemet möbler som måste tillkommas.. Men det är ett litet problem som tur var, för nu orkar min mage inte mer! :)
 
Iiiiihh!!

Puss och Kram