Halloweenfest #2, check! Igår var vi alltså på UCLA's halloweenfest. Vi började hemma hos Simon och hans roomie, gick sedan över gatan till UCLA's Co-op building och röjde hela natten.

Man kan säga att jag, Anna, Jovana, Sandra och Jovana gjorde STORSUCCÈ när vi kom som vårt nerdcrew och röjde runt med våra otroligt nördiga moves. Jag hade sjukt kul och vi var ju bara för snygga i hängslen, knästrumpor och glasögon.. Jovanas kamera är full med bilder och så fort jag får dom ska ni få se mer av snyggheten :D



Ikväll är det Santa Barbara som gäller och vi försöker så smått ladda om.. Går sådär, men jag ska gå och äta nåt nu så får vi se hur det artar sig :) Fick för mig att äta en mega pommes frites, en stor tallrik mac n' cheese och ett ägg när jag kom hem igår.. VA? Nu sitter jag mest och försöker förstå vad det är för konstiga blåmärken jag har fått på min handled. Det är 5 stycken prickar, 4 i rad och en på sidan, ganska små, så det ser ut som om nån har huggit mig med en stor gaffel ... Hmn!