Oj hoppsan, inte riktigt hunnit sitta vid datorn på sistone. Med mamopap i farten blir det inte många lugna stunder, speciellt när man försöker plugga samtidigt. Hade precis mitt Science "quiz". Min lärare är verkligen en idiot. Men jag gjorde mitt bästa, tvekade på en del men det återstår att se hur det gick.. Skulle ju vara skönt om det gick bra för vi har ett midterm snart..
.
Igår kväll blev det middag hos Kelly - underbara Kelly. Lång kväll med mycket god mat och många skratt. Sylvia briljerade med sina svenska-kunskaper som jag så bra har lärt henne :)
.
Imorse var jag och pappa uppe på Top of the Rock i Rockefeller Center, skitcoolt! Det som jag tycker är lite roligare med det än att åka upp i Empire State Building är att man faktiskt står och tittar ut över Empire som faktiskt är en väldigt mäktig byggnad :) Nu ligger dom äldre och sover middag och jag har jobbat lite med min andra blogg som jag var tvungen att starta för en klass i skolan. Det blev en chokladblogg! Om ni älskar choklad lika mycket som mig kommer ni nog gilla den.. ;) Ett inlägg i veckan är ett måste, men kanske kommer mer, man vet aldrig.. Här har ni den i alla fall: http://choconista.blogspot.com :)
.
Nu ska vi se vad vi hittar på i regnet!
Puss!