Det var temat på festen hemma hos oss igår! Man kunde komma utklädd till vad man ville och det bjöds på hippies, barbie, pregnant teenager, marilyn monroe etc etc. Till och med vår favorithund Sophie kom utklädd till sjöman(kvinna?).

Jag, Jovana och Devon hade sedan tidigare planerat en liten rolig grej som ingen fick veta. I sista sekund invigdes Torrence i idén och vi dök upp som den "perfekta familjen". Jag som Desperate Housewife, Devon som min rika man, Jovana som vår totalt misslyckade dotter och Torrence som vår trädgårdsmästare (även min älskare). Många internhistorier gjordes upp och vi anlände med världens brak och skrik och bråk mor och dotter emellan.


Perfekta familjen?

Roligast igår hade nog Michelle, och det var nog ingen som inte fick sig ett asgarv på grund av henne! Underlig blandning av folk som kom (och inte kom) men bäst var nog att alla gått in för sina roller, loved it!

Valde rätt kväll att inte dricka - festen gick ganska snabbt över i allmänt häng och snack. Men några fina bilder och minnen fick vi som vanligt till och som alltid älskar jag att vara i goda vänners sällskap!























Idag blir det poolen! Ciao!

Puss o Kram