Hade en strulig förmiddag men med hjälp av lite trevliga personer så löste sig det mesta. Lunch med mammi i Solna och sen var det jobbajobbajobba. Stod mest i telefon och försökte lösa våra datorproblem så vi kan installera nya kassasystemet snart.

Efter jobbet träffade jag 6 underbara vänner i mysiga hagaparken för en kväll med cider, jordgubbsvin, jordgubbar och massa prat om allt och alla på några filtar. Ibland älskar jag svensk sommar!! Tog en promenad hem tillsammans med Johanna och jag frös inte ens. Hur mysigt som helst, går inte att inte känna sig som att man hör hemma just där och då när man sitter med mina bästisar och bara är. LOVE !!

Sitter hemma i soffan nu och funderar lite över livet, pappa har vart i USA nu alldeles förlänge för han brukar vara bästa bollplanket i mina livsfunderingar. Imorrn kommer han hem :)

På morgonen imorrn ska jag iväg och träffa nyfödda lilla Jamie och vännen Jeanette innan jobbet och det ska bli himla mysigt! Ser framemot det. Kvällen blir nog också riktigt härlig :)

Kram