Jag lever och är hemma! Min syster sa precis till mig att uppdatera här för att det var "viktigt". Så nu kommer det! Landade igår morse klockan 7 efter en ganska jobbig flygning, men vafan jag var hemma. Åkte hem och började direkt packa upp mina 6 resväskor. MM 6 stycken vare! Orkade inte riktigt allt (har fortfarande en kvar) så jag och mamma och lillen gick ned till centrum för att kolla mitt jobbschema. Börjar på fredag!
.
Jessica kom förbi en stund och kramades, senare kom Kickan och Emmsi på middag, jag hade beställt lax i ugn med sötsur sås och färskpotatis, och det fick vi tjihoo! Massa smsande och telefonsamtal senare dog jag i sängen och blev väckt av mamma imorse klockan 10. Och av någon anledning har jag alltid väääärldens jetlag, och jag är så trött på morgonen så jag vet inte vad jag säger. Imorse råkade jag säga "ååh håll käften" till lilla mamma. Hon började garva...
.
Drog med mams och lills till Rålis och Smedsuddsbadet där vi solade och badade (!!!!!) med Jess :). Grym ceasar sallad i solen på vägen hem, och kvällen spenderades lååååångt ute på landet hos kusinen som fyllde år. TÅRTA! :D Nästa vecka är det min tuuur :)
.
Hemma nu och inte trött än, men ska nog lägga mig snart iaf bara för att! :) Imorrn ska jag träffa alla bruttor på en och samma gång, yayayaa!
.
Puss o Kram!