En islatte med mocha gjord på soyamjölk var nog inte det ultimata valet idag på Vasagatans Espresso House kl 20.30. Men sjukt så gott det är! Och i sällskap med bästa vänner smakar den ännu bättre. Dock inte nu vid sänggång, vet inte om det är den eller alla tankar som spökar. Antagligen en mix av båda. Förväntansfull inför framtiden, skrämd inför framtiden, stressad inför hemfärd till LA, nervös inför jobbsökande... Många känslor bubblar inom mig just nu..

Blev hungrig också när jag låg här och funderade, det tar energi på många sätt. Men vi har inget smart att äta, eller jo vi kanske har frukt! Vad jag allra helst skulle göra nu är nog att shoppa loss på nätet. Klicka hem allt snyggt man ser, så därför ska jag nog stänga av datorn. Ingen bra idé för fröken optimist som tror att packningen ska gå perfekt och att allt ska få plats när det är dags. Jag vet mycket väl att jag på lördag kommer slita mig i håret, gråta och bli arg på samma gång när jag står där och vägrar inse att jag måste plocka ur något, även fast pappa konstaterat att det är en del kilon för mycket. USCH! hatar att packa, det går aldrig som jag vill.

Något som iofs är ännu värre än att packa, är att packa upp! Kanske bara ska åka med handbagage? Snacka skönt det skulle vara, just då i alla fall. Har dock lyckats byta till mig mammas lilla minidator istället för min gamla klumpeduns som ställt till med alltför mycket besvär och halsbrännor! HEJ DÅ IDIOTDATOR!!

Nu blinkar datorn rött och inte en chans att jag orkar gå och hämta laddaren. Godnatt alla nattugglor (alternativt nervösa själar som inte kan sova)! Puss o Kram