Saker och ting kan gå riktigt fort. Från att igår ha blivit erbjuden att få en dunderhelg i vegas alternativt en grym LA-fest för att fira min födelsedag är vi idag inte ens vänner med personen. Vissa tror tydligen att de kan köpa folk och på så sätt förvänta sig att få någonting i gengäld, och som när de inte får vad de vill ha istället blir arga. Så tyvärr, det var kul sålänge det varade, men om att vara "vanliga" kompisar inte räcker så har vi ingenting med varandra att göra!

Igårkväll var det alltså dags för dansshow. Anna behövde gå för sin dansklass så vi klädde upp oss och drog dit. Några av danserna var jätteroliga att titta på och några var lite väl sega. Men helt okej start på kvällen. Därefter styrde vi kosan mot Kress Rooftop där vi träffade en del tjejer från min klass och så till slut Maria, Stefan, Matilda, Simon, Anna och Sofia. Grabbarna har vi inte träffat på länge så det var riktigt kul! Vi hängde på taket ett tag, de har tom tagit av plasttaket nu vilket är lika med sommar! Vi träffade en knäpp kille som försökte spå våra händer, det slutade med att jag blev kallad manlig och anna för rysk, så vi knuffade undan honom och drog :p

Därefter hade vi bestämt att åka och träffa Tavio med kompisar på Coco deVille så jag och Anna åkte dit. Det blev ett glatt återseende och vi Tavios bord fanns det drinkar, shots och folk :) Som vanligt riktigt bra musik och jag lyckades smussla med mig ännu ett Moët Champagneglas hem mitt i allt röjande :) Tyvärr slutade kvällen inne på Coco med en del sura miner och arga ord. Men jag och Anna hade en svinkul kväll och hemvägen var minst lika rolig. Bara vi har varandra! :)


Kress Rooftop



Grabbarna var med denna gången, wihoo!



Schnygga vi påväg till Coco



Allt började med glada miner :)



Och shots!



Idag är jag så trött så trött, två riktigt sena kvällar utan någon direkt jättelång sömn. Ska plugga lite innan vi troligtvis drar iväg på nya äventyr jag och min sköna här i sängen bredvid!

Life is good!
XOXO