Jag har ju mitt i allt glömt att säga att jag drar på roadtrip imorgon! Efter skolan (som slutar 11.05) drar jag, Anna, Jessica och Pauline till San Francisco över helgen :D Det blir en sex timmars bilresa och sen blir det party :) Anna, som bott där ett år vet precis vad som ska ses och göras och jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra helg! Synd bara att jag missar två fester i Hollywood... Men sånt är livet , det här blir grymt! Jag bor ju nästan i Hollywood så det borde gå att ordna en annan helg!

Men först har jag engelska, lite nervös det verkar hårt! Så jag kanske borde sova nu, ska bara packa först. Art-lektionen var i alla fall även idag jätteinspirerande, tänk om jag blir sådär konstnärlig tills jag kommer hem :) Sen fick jag skjuts hem av Kelcey Fisher från min class, det var snällt eftersom det börjat bli mörkt och man tydligen inte ska gå i de här områdena själv på kvällen! Fast hans bil var rätt ofräsch :S

Så nu blir det inget från mig på några dagar, kommer hem söndag natt (måndag dag hos er) , vi är lediga på måndag pga Labor Day.

Hoppas ni får en grymt bra helg alla!
Puss o Kram