Grabbarna förlorade idag :( :( Usch, det var faktiskt inte alls okej och dom förlorade med bara 2 poäng. Och stackars Nikola skadade sig på sin Senior Day.. Blä! Vi tog lite kort på matchen som jag kan visa om nån dag eller så. Tyvärr blev det inget bra kort på våra assnygga tröjor, som förövrigt hela publiken älskade. På framsidan stod det kort och gott "41", och på baksidan citerade vi Nikola själv "Don't take your ass for granted. N. Dragovic".

När vi kom hem bakade anna världens godaste cupcakes som tog slut snabbare än snabbast - jag tror jag har hittat en sockersjälsfrände i min kära Michelle här! Hittade henne med ena fingret nedstoppat i frostingen innan anna ens börjat :)

Tjejerna skulle ut ikväll så jag körde V&A till J&S och sen har jag, Mary och Michelle haft myskväll och kollat film och ätit ost och kex. Michelle hade aldrig smakat Brieost förut men hon tyckte det var så gott så hon kunde lika gärna äta upp hela kände hon :) Jag somnade i soffan och vaknade av att dom skrattade åt mig (snarkade antagligen), så istället satte jag mig vid datorn och bokade en biljett till Hawaii!!! 23 mars åker jag och michelle till flygplatsen samtidigt (hon ska hem under lovet) och jag sätter mig på ett plan till vicki och hawaii för en vecka. Underbart ska det bli! Mer info kommer..

Nu ska jag skriva research paper i historia och kanske sova en stund också..

Kramar