Snart hoppar vi på båten för att kryssa över till riga och tillbaka på 40 timmar. Ska bli mestadels gott (buffé tre ggr och grillkväll en) men såklart också kul, mysigt och allt det där med kulturellt och sånt :) Familjen Rosenquist på äventyr helt enkelt !

Middagen igår blev inte som planerat eftersom Belgo Bar för kvällen (?) hade SLUT PÅ MUSSLOR?!?!?! Kändes ju sådär lagom surt, men det blev bra ändå såklart. Först en "Green Fusion" i baren, sen åt vi fetaostmarinerad laxfilé på Snaps och efter det blev det en cider på Eken, MUMS! Men musslor blir det en annan gång har vi bestämt nu! Bra hade vi det i alla fall :)

Gymmet imorse, jag har ju så snygga gymkläder nuförtiden så man vill ju bara gå i dem hela tiden! Lattefärgade halvkorta byxor, rosa adidaströja med glänsande tryck i olika färger och mina nya Reebook Easytone pjuck! Jag har också vart och beställt mönster idag, jag ska på bröllop precis innan jag åker tillbaka till usa och har bestämt mig för att sy min egna klänning, hittar aldrig nån jag vill ha i alla fall! Ska bara hitta tyg också... :)

Nu -> RIGA !!